tangan yang mencatat, mendongak ke langit..

You will never love for it...until you know them well...
Tak kenal maka tak cinta...

Friday, August 27, 2010

Kita dan Kebenaran-Video Malaikat turun ke Kaba, boleh ke percaya?

Salam,
kawan-kawan sekalian...
Sebelum ni, dalam kalangan kita ramai yang didedahkan dengan video- 'Angel on Kaba'
 yang teramat popular pulak tu kat FB. Aye pon menjadi salah seorang yang di tagkan gamba 2...apa2 pon..sememangnya kita ni mudah terpedaya dengan sesuatu yang dahlah tak pernah nampak, kemudian pulak, kita senang-senang je percaya bulat-bulat tanpa mengkaji terlebih dahulu...dan begitu excited sekali melabelkan yang benda-benda tu telah terjadi...

Kepada semua rakan-rakan Islam...this is the truth  behind this discrimination



semoga iman  kita diselamatkan oleh Allah S.W.T..

Dan, aye baru je baca artikel tentang boleh ke video ni dipercayai?-
http://www.ustaznoramin.com/2010/08/boleh-percaya-ke-video-malaikat-turun.html



2 comments:

kasihkuamiera said...

ader tengok kt fb yg mnyatakn semua tu sekadar gmbr photoshop tok mngaburi mata msykt islam...

*cilipadi=hafizah* said...

yep...kit jgn mudah terpedaya.!