tangan yang mencatat, mendongak ke langit..

You will never love for it...until you know them well...
Tak kenal maka tak cinta...

Monday, October 04, 2010

Mood malam..

SALAM..everybody..

Sekarang..aye nak tenangkan pemikiran ku ini..hehe..
esok ada Speaking MUET..poning kepala ese ni ha..
pening memikirkan topik yang cikgu nak bagi..nervous sume ada..
insyaAllah..kalau kita dah practice..bole je..lama kelamaan..

yang kelakarnya tu, lepas je kawan-kawan aye yang lain abis speaking, kitorang pun bantai speaking sama sampai balik sekolah..dashyat2..

esok pun nak hantar kolukium..
pra u punya kerja kursus wo.banyak!
.alhamdullillah dah siap, tinggal nak anta..
yeah..paling mencabar, nak kene bentangkan pada semua orang..siap ada juri lagi.
hebat tak hebat pra u punya keje..
apa-apa pun, ni coretan hati..hihi..tak kene mengena dengan yang dah pergi..
hihi..

sambil-sambil tu, aye nak layan lagu nie..menusuk kalbu dalam..dalam...dalam..
apa tu?



ada apa dengan lagu ni yek?buat orang 'angau' la..:-P

2 comments:

Shukri Mohd Ali said...

good luck ye awak, untuk muet awak tu =)

*cilipadi=hafizah* said...

salam, shukri!
thanks:-D