tangan yang mencatat, mendongak ke langit..

You will never love for it...until you know them well...
Tak kenal maka tak cinta...

Saturday, March 27, 2010

mengejar impian....di..

ASsOlatu WasSalam

Yaeh...ada beberapa waktu lagi..akan ku tinggalkan komputer ini buat masa 3 bulan..
akan melangkah ke PLKN!
Dan..sepanjang itu, entry yang ada di sini..makin berkurangan.
Aii la...apa la nasibku nanti di sana? Ku serah hanya padaMu..

Aye nak minta tolong another author-maybe my sis?
tak ape lah..apa yang termampu..
insyaAllah, balik nanti, akan aye upgrade lagi blog ni..of course in article..

Lontarkan biarpun kepada awan awan..
(masih dalam aura baca Rooftop Rant..huhu)

Masalah yang melanda dalam waktu seminggu ni..memang mencabar. Dengan komputer yang 'merajuk'..
baru la hari ni dapat meneruskan akviti 'merayap' dalam komputer ni..
Dan lepas ni, aye akan break for a while. :-D

Apa-apa pun..May Allah Bless.
Dengan hati kecut+risau+sayu...ku pergi untuk melatih diri lebih berdikari..cewah..

Mengejar impian~always with Allah.

Sekian di sini saja...dan..PLKN...tunnngggguuu CilipaDi!!!!

dan..sentiasa menanti untuk menggenggam dengan sabar! :-)

CiliPadi_HafizaH-

2 comments:

Shukri Mohd Ali said...

Salam.

InsyaAllah...dengan izin-Nya, berusahalah mengejar impian itu.

bak kata sunan dalam cinta sufi ;

"Sekali ku rebah, sejuta kali ku bangkit."

Alynn Notnot said...

have fun yeh kat PLKN tu ;)