tangan yang mencatat, mendongak ke langit..

You will never love for it...until you know them well...
Tak kenal maka tak cinta...

Saturday, February 05, 2011

Join Adialuvluze : My First GA


 Aye nak join giveaway ni..mane tau dapat la juga tuahnya...hihi..syarat-syaratnye~
1. Warganegara Malaysia yang sah
ok.kp pengenalan biru..huhu..

2. Lagi best kalo leh jadi follower aku ^___^ (Tp takde la aku paksa pulok)
awal2 dah jadi..;)

3. Sila copy paste pic di atas dan diletakkan di sidebar korang beserta link ke entry ni dengan tajuk : Adialuvluze : My First GA
dah.

4. Kalo dah join, tinggalkan komen korang kat SINI beserta ngan link korang utk n3 ni (supaya senang aku nak trace balik)
dah.

5. 3 bloggie bertuah akan dipilih secara rawak.Nak tau hadiahnye? Tunnngggguuuuu ^_^

6. Tarikh Tutup : 28 Feb 2011
tunggu...

ok.
p/s :nak pi sarapan dlu..


2 comments:

Mknace said...

:) :) :)
terbaeekkk!!!!

singgah dari mknace unlimited

AdiaLuze said...

TQ dik sudi join...Gud Luck kay !! ;)