tangan yang mencatat, mendongak ke langit..

You will never love for it...until you know them well...
Tak kenal maka tak cinta...

Monday, April 25, 2011

Ashraf Muslim buat pengakuan-Berubah demi kebaikan.

 


Salam...
hari ni mood lain macam ka? 
hehe...
esok skola weh...
bila tengok ustaz amirul dah berpunya...ramai yang guling2 eh...huwaa...

moga diorang berbahagia...here and hereafter hendaknya..;)

hihi...tak sempat nak buat liputan pasal Ustaz Ashraf ni ha...
tapi...suka je mengikuti pasal beliau di blog...encik nakal, bulanpurnama89 dan mariatunnabila...

..aye tengok Melodi tadi..dan satu tindakan bijak Ashraf Muslim...dia buat keputusan untuk tidak bergambar dengan artis perempuan...bagus..ada usaha lah nak mengelak fitnah,..
kata la apa saja...dia sombong ke hape...bagi aye,  

kita sebagai umat Islam..
perlu sentiasa berusaha berubah ke arah yang lebih baik...that the point.
dan dengan tu...barulah kita sedar...we are part of the builder of Islam itself.
ha...

tu je...saje nak citer..semoga dia maintain begitu ye..dan kita semua juga begitu ;) May Allah bless..;)

pascaskrip: aye sedang dalam mood baca novel Hlovate-Rooftop Rant. thanks a lots to her ;)
banyak yg wat aye terfikir2...em :)



3 comments:

Novelgurl said...

Semoga mereka berbahagia hendaknya ^^ herm..tak prnh lg baca Novel Hlovate..err..x knl pun =.=" hua3

Khuzrin Kamarudin said...

Hahhaa... tak masal..

shahjiehan said...

jom baca dan komen Iklan Kerja Kosong yang Kreatif | ! !shahjiehan [dot] com ! !

hlovate?