tangan yang mencatat, mendongak ke langit..

You will never love for it...until you know them well...
Tak kenal maka tak cinta...

Friday, April 15, 2011

segmen:BEN ASHAARI GEGAR LAGI

Header Ben Ashaari
Syarat2 nak join sangat senang je

ni dia..
  1. Sila letak header 
  2. Tajuk : BEN ASHAARI GEGAR LAGI dan linkkan ke entri ini
  3. Lagi ?? tu jeee.. tak susah ponnnn .. kan kan ? (senang bebeno..:) )
tu dia..aye memang suka masuk apa2 segmen abang beng.
memang enjoy. kali pertama  sebab, aye mula aktif blogging masa bulan 12 tahun lepas..
alhamdullillah..banyak jumpa geng-geng blogger bila banyak baca tips ngan join segmen abang beng kita nih..

antara segmen pertama yang aye ada masuk gak..
adalah  andai aku pengarah filem..
dengan segmen ni, aye kenal ramai blogger..:)

antaranya...macam blogger ni...tok oh tok...gaya penulisan yang santai je..


p/s: wokeh..esok MUET. penat dah practice writing tadi..May Allah Bless bak kata sahabat aye..Bohemian (^_^)

13 comments:

Cik Khairyyna :) said...

singgah & follow gegarr di sini :)

Ummiakid @ lily said...

salam kenalan...group 8...kita gegar kat sini

Ummiakid @ lily said...

salam kenalan...group 8...kita gegar kat sini

Mizz Intan said...

salam gegar... =)
dari group 8
meh2 dtg ke blog saya

http://senyumsendirian.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

IdaNurFieyda said...

salam..Ida dtg menggegarkan diri d sini smbl follow awk..(^_^)

Anak Ulu Cheka said...

assalam dari geng 9

KaY 17 said...

Salam ziarah..
Jom follow sesama ahli group 8..
I followed u.. =)

http://khairisyafiqnan.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

sentuhanurani said...

kite gegar..gegar..gegar ke sini pula!!
booom,kebaboooommmm....
bergegar suda..hehehe

cik riffa :) said...

singgah sebentar menggegar blog ni!
jom singgah blog kte pulak ;D

recent post;
ini masa depan kau

top post ;
ben ashaari gegar lagi

kau silap besar

Anwar hadi :)

::Miss Hearty:: said...

woot..woot..
miss hearty dtng menggegar geng sekampong !!
dr grup 8,no 31^^
jom gegar belog kite jugak~
http://heartylolipop.blogspot.com/

K.zoe said...

hey, follow ur awesome blog. coming from AB segment! :)

.: noor badriah :. said...

gegar gegar!! kasi gegaran sampai kutub utara.. haha. salam singgah.. =)

Lulu caldina said...

Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni…entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu…ngee..