tangan yang mencatat, mendongak ke langit..

You will never love for it...until you know them well...
Tak kenal maka tak cinta...

Monday, April 25, 2011

segmen: BEN ASHAARI CARI BLOG LAH !

salam...


haa.. tu dia...abg beng beng boom kita buka segmen lagi hari ini.. kali ini khas untuk blogger blogger yang bilangan pengikut kurang dari 1000.. ?berminat?sila klik header di atas ye!dan soalan yg dijawab ialah....
  1.  Siapa yang mempengaruhi anda untuk membuat blog  

    Aye mula aktif berblog awal tahun ni...macam-macam kenangan dah aye kutip..
    hari-hari terasa macam tahu segala bila buka blog..hehe,..sebab blog menjadi medium untuk aye sebar sesuatu yang aye tahu.,..dan membaca tulisan kawan-kawan blogger yang lain..
    seorang yang pernah menjadi pencetus untuk aye berblog ialah seorang blogger motivasi~ Shueqry di
    membaca artikel2 beliau ni..buat aye rasa keseronokan ada blog. dan....tu dia...adalah blog ni..
    mula-mula berblog ikut suka nak buka ke tak...hehe,..aye rasa dulu aye berblog...only for fun...
    but now...dah jadi macam hobi.
    satu lagi, ada satu cikgu english aye...
    uh...tu lagi la...teacher, you're good in blogging rather than me..
    lepas tu kata dia...'you must've a blog. coz u like to share..."
    hhoho...senyum ag...:) lepas tu, tiap kali aye post, aye akan bagitahu teacher, suruh dia baca...tak kisah apa je la yg aye cerita,....bedal je..
    kata dia...berblog buat dia lebih menjana idea...think tank!

    Siapakah sumber inspirasi anda ?
    ha...biasa bagi blogger2 'hingusan' cam daku...ada sumber inspirasi...siapa? mula2...terserempak dengan sorang blogger otai ..kebabommm...semangat nak terus berblog bila jumpa abg blogger of the year...hihi...beng beng boom...
    satu entri yang aye baca dekat sejam semua artikel abg beng ni ha...
    oh...begitu rasa nak terus semangat berblog....mula dari tu..suka aye ikut segala segmen abg beng ni ha...

    dan untuk berapa ketika menjadi blogger picisan ni, aye tau nak naik memang sushah...
    tapi, biarlah,..bertatih-tatih dahulu...nanti...boleh lah berlari...

    kan...kan...syok..
    lagi, aye ada jumpa blogger yang makin best sekarang, jadi sumber inspirasi nih..
    macam...kakak-kakak blogger
    ~yuyu zulaikha, sunah dan ramai lagi...

    dan begitulah...sekarang, aye curik2 buka blog,..merajuk ngan blog jap sebab banyak keje seni aka keje sekolah menanti depan mata...uh...(>_<)

    apa-apa pun...kepada2 kawan2 blogger..sesama kita meriahkan dunia blogger sebagai dunia informasi yang tepat dan tiada kontroversi..yeah...elakkan kontroversi, tingkatkan prestasi!
    wassalam :D

  2. Tu je la eh.. ke nak aku tambah lagi ? hahaha ..
    hahaha..gelak golek golek!

1 comment:

DiDa Licious said...

Salam kenal & salam kunjungan balas dari blog BA..follow u jgk!!