tangan yang mencatat, mendongak ke langit..

You will never love for it...until you know them well...
Tak kenal maka tak cinta...

Friday, April 15, 2011

Segmen: BEN ASHAARI AJAK JADI BUDAK BUDAK SAT !

yeah. suka segmen nih..ok..kita jadik kanak-kanak ribena jap..hehe..

segmen abg beng ketak ketak ajak jadi budak budak sat!jom

ok...cer citer.cer citer..

karakter kartun yang paling aye minat sekali ialahh....
 
jeng..jeng..jeng..

Doraemon!

memang sejak kecik lagi suke tengok citer doraemon nih..ade jer barang-barang yang baru dan best yang tak memang tak berapa logik nampak best je dalam cerita doraemon niyh..
hihi..ingat lagi, masa kecik suka rasanya kalau ada pintu suka hati!
hehe...
boleh pegi merata-rata tak payah nak naik kereta kan..
lagi satu, citer Doraemon ni aye suka doraemon 
'kucing mata besar, boleh tolong sape saje yang perlukan sayee..'
lalala~
hihi...bolehlah Doraemon bagi pintu suka hati leh pi Pesta Buku Antarabangsa KL..tak yah aye susah susah nak pegi naik bas! (>_<) hihi...

cerita panjang Doaremon yang gambar ni leh buat aye teriak (menangis) tau tak..sedih..bila ada haiwan kesayangan Nobita dah mati :(

hihi..

 Dan APAKAH KARTUN PALING KORANG TAK MINAT LANGSUNG NAK TENGOK dan kenapa .. .

ni dia...!
kartun anime yang ntahapaapantah ni...

tak best dan agak mengarut..

huhu..banyak gak anime yang aye tak suka..
Satu lagi.. Jika aku SUPERHERO ,AKU NAK JADI ... 

wonder pets!
haha...
"kami tak besar dan kami tak kuat, bila bekerjasama semua jadi mudah!"

apa yang penting?
kerjasama!

 kura-kura , hamster dan anak itik yang chumel!

hihi..kalau aue jadi macam wonder pets ni..happy boleh terbang ke mana-mana dengan bot terbang..hihi..
What's gonna work!
best tau, ada bot terbang lagi!
kita ke bot terbang!
hihi..cerita ni..suka aye tengok,..
terjebak kerana adikku..hoho..

wokeh...jadilah macam kanak- kanak jap...riang ria dan ceria (^_^)





    1 comment:

    Fuuyooh said...

    salam kenal.. dtg dari blog abg ben.. har har har