tangan yang mencatat, mendongak ke langit..

You will never love for it...until you know them well...
Tak kenal maka tak cinta...

Saturday, January 08, 2011

BLOG REVIEW BY MR Nakal



Salam, ha..dah tergelak abis baca blog2 yang telah beliau review telah aye jumpa masa blogwalking tadi..
aye pun nak uji mental juga lar..haha


  terlebih dahulu, kata pegi la menyibuk ke blog mr.nakal


syarat-syarat yang mr.nakal ni belum berapa nakal lagi nih..haha


1. Hangpa kena tahan mental


  -  mesti tahan punyer lah..kaw2 punya pun, biasa la tuh..hihi


2. Aku akan review sekali dengan tuan blog..hahaa


  - boleh jugak ye....sila rujuk profile aye..;P


3. Aku akn review secara jujur..kalau aku rasa boleh di puji aku puji,kalau boleh di kutuk aku kutuk(dah lama x kutuk orang ni..hohoho)


  -  hoho...silakan;)


4.  Buat kan entri pasai apa hangpa minat di
review oleh aku dalam loghat kedah(tu pun klu blh.klu x blh x pa)..Pas tu tinggalkan url entri hangpa kat komen

 --sebab apa? sbb aye dah lama tak dengar orang review blog aye nih..ha..da hang nak buat review ni, aye pun dah sediakan bakul-bakul nak tampung hang punya kutukan tu nanti..haha..
apa-apa pun..aye terima jep..baguih la..boleh lah nampak mana2 'something wrong somewhere' dalam blog aye ni ha..
ha..untuk pengetahuan hangpa,..aye baru blogging 2 bulan secara tetap...hihi...itu ja..undi hangpa memang dihargai.. ;P


p/s: kita belajar dengan kesilapan..

2 comments:

! Encik Nakal ! said...

Sebenarnya nakal dh tutup blog review ni~~sebab byk yang join,nakal takut x sempat jer..

Dah awak buat,tak pe nakal review jugak..

terima kasih bab join

Mknace said...

:):):) terbaeekkk!!!!