tangan yang mencatat, mendongak ke langit..

You will never love for it...until you know them well...
Tak kenal maka tak cinta...

Monday, January 10, 2011

Facebook tutup~Ada yang kusut, ada yang lega..tbersedia je la ...-15 MAC nanti!

hohoho...
lepas abis tengok AJL yang kata otai-otai sekarang tak berapa masuk dengan diorang..
haha..memang pun..ada yang ok..ada yang bosan..

terus aye buka Facebook..tengok segala komen dan saling berbalas komen kawan-kawan baru aye daripada rakan-rakan penulis MPR...aktif berFB diorang ni...

Ha..paling best,kemudian,  baca entri daripada kawan blogger, wan...
FB Akan ditutup 15 Mac ni, sila tukar ke laman sosial lain'
ha...



Quantcast
mulanya ingat gimik..saja nak gempak je..
alih-alih..ternyata ianya bukan spekulasi...emmm...
sumber yang aye baca..
dari~ laman ni

wah..sungguh! itulah dia..
baca komen daripada pelbagai orang dari pelusuk dunia..
katanya 
"can't live happily without FB"..i've use half of my day with FB..
dan segala macam bebelan kepada pengasasnya~ Mark Zuckerberg..

hoho...mulanya aye rasa macam...ada risau sikit la..ada rasa rugi sikit pun ada...
 sebab rasanya macam hilang tempat nak promote blog mungkin...

macamana ni..baru je nak 'celik' FB..hoho..
camne kalau 15 Mac tutup?terfikir jap..

tapi, tak kurang jugak yang menyokong..paling best ada yang kata
"that's make my life more meaning. it's the time to facing the real life"
guys i jst got a news that zuckerberg's shutting down facebook off d internet by 15th march 2011.they advice we all take out our photos & other stuffs if we ever want to see them again before then.it's a very long email news but it came wit a sharp shocker.this sounds very very serious

lepas tu, aye taip..tentang 'Facebook 15 March'
wah! kecoh kata
yang ni sekadar spekulasi..it's just a rumors'

erk? kenapa pulak tak jadi?...(pulak)
macam2..pro n kontra....

khusus : kepada dunia penulisan ;) kalau ada apa-apa berita, laman web la tempatnya...

setiap benda dalam dunia ni..tak kekal lama..

8 comments:

Qamarul said...

huhu jangan blogger plak yg tutup.. lagi serabut..

sissyira said...

salam


heehe...baru 4 hari daftar FB dah nak tutup ek, biarlah tak tegar mana, jgn ditutup blog sudah...

Shukri Mohd Ali said...

jangan terputus komunikasi dengan aye sudah le... :P

Mknace said...

:) :) :) terbaeekkk!!!!

dyg said...

nasib baik blog x kena tutup kan..
hehehehe...

*cik cilipadi_hafizah* said...

Qamarul~ tau takpe, lps ni kena bhati2...blog pun macam sama je kesan buruk dia mcm fb klu tak guna dengan baik....dah lah aye bru nak naik nih..hihi

sisyira~wasalam, baru dftr 4 hri?hihi..bgus2 xde la jadi addicted..mkn fb..tido pon dpn fb..kita trus berblog dgn baik je la..

Mknace~hihi..mmg terbaekk ek tutup fb..hihi

dyg~ yup..blog jgn ditutup..hilg punca maklumat..hikhik

*cik cilipadi_hafizah* said...

tuan hamba shukri..
insyaAllah..jgn lupe2kan aye tau..aye byk nk kongsi psl kary a aye..baru perenggan ke 7..^_^
p/s: selagi ada fb, kita lenjan je dulu..hihi

Qaseh dalia adelia said...

tutup or tak.. janji kita hidup blog haha