tangan yang mencatat, mendongak ke langit..

You will never love for it...until you know them well...
Tak kenal maka tak cinta...

Saturday, January 08, 2011

My 1st GiveAway in 2011 by hafidzahhafiz

idea..oh idea..ha
sementara tu..
ha...nak join GA ni...ok!


Yang nak join, boleh baca syarat kat bawah nie..syarat dye senang je :
  1. Uolss hanya perlu buat entry bertajuk "My 1st GiveAway in 2011
 ok..siap
  1. Letak baner GA nie okai..letak taw dalam post entry dengan sidebar uolss
 wokehh

  1. Tag 3 orang..make sure yang kena tag tu tau k..nak tag lebih 3 orang pown takpe..macih banyak2..
 nak tag 
mama kembar 3
atia 
tiefazati
  1. Follow blog kita sebab senang kan nak tau pasal perkembangan dye..mane laa tau kalau tetibe je Fieza tutup awal GA nie..dah follow, selitkan id sekali ye =)
ok..dah lama follow  blog ni;)

ok..tarikh tutup 26/2/2011..mungkin akan ditutup lebih awal ikut kata tuan tanah GA ni..
so sape2 yang nak join GA ni cepat-cepat yer..


2 comments:

Mama Kembar 3 said...

thanks dear sbb tag mama, insyaAllah nnt mama buat yer

Hafidzah Hafidz said...

okai..thank you join GA blog Fieza..gud luck ye =)