tangan yang mencatat, mendongak ke langit..

You will never love for it...until you know them well...
Tak kenal maka tak cinta...

Saturday, March 12, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER LELAKI vs PEREMPUAN

salam, semua..aye nak try segmen nih..ha..nampak cam mencabar gitu...hihi..
  1. BANNER BEN ASHAARI
    1. Dalam memberi pendapat dalam entri , apakah blogger lelaki benar benar ikhlas ?
      ~huhu..setakat ni, luahan2 blogger lelaki nampak sedap untuk dibaca. Yang best tu ada unsur humor dalam entri2 diorang...hoho..

    2. Blogger lelaki malu nak letak gambar ? Kenapa ?
      Malu? ye ke..hihi..tak kot..cume malas nak upload gamba agaknyer..(macam aye..hihi)

    3. Pada pendapat anda , kenapa lelaki berblog ? Secara umum ..
      mereka berblog,
      -luah perasaan
      -kongsi maklumat
      itu yg boleh aye katakan setakat niy..hihi

    4. Blogger lelaki lebih mudah dapat ramai follower berbanding perempuan ? Kenapa ?
      -rasanya sebab mereka ni pandai berseloroh tk pon buat lawak sengal kot..dan entri pun, entri panas2..tu yg ramai suka..
    5. Blog lelaki yang anda wajib masuk setiap hari ..
      -bro ben ashaari ler..mesti ada je update beliau dlm dashboard..hihi
    6. Jika anda blogger lelaki , apakah yang akan anda letak dalam blog anda ..
      -em? ha..bolehlah hari2 letak gamba ngan video..ape2 je ..


      p/s: entri ini dibuat tetiba bila dapat tahu segmen ni..suke2 jew..
      baru balik dari Jom Msuk U! semangat nih nak masuk u...^_^

2 comments:

solo molo said...

tue dia ehh...
macam-macam jawapan kuar...



salam ziarah dari segmen panas Abg Ben...
bo

Fuuyooh said...

salam kenal.. haha.. mcam2 pendapat yg aku baca.. hehe