tangan yang mencatat, mendongak ke langit..

You will never love for it...until you know them well...
Tak kenal maka tak cinta...

Thursday, March 31, 2011

Segmen: DECO DECO BENG BENG BOONG

Hoho.. aye masih tengah buat kajian tentang topik-topik hangat masa kini untuk persiapan MUET nih.
dan..terserempak pula dengan segmen abang ben nih..!
nak join..deco deco beng beng boong!


ni segmen yang memerlukan pandangan dan kritikan mahupun pujian..
ni yang mencabar nih..
lagi-lagi bila bab nak susun template blog ni. blog mesti mau kemas dan cun!

aye dah cunkan bahagian 
ok..aye dah cun kan..bahagian warna template dengan yang bawah tu..
kepada kawan-kawan..
1. korang nak loading blog ni lambat tak?
 2. Blog ni, warnanya bosan ke tak?
3.korang rasa, widget apa yang agak tak kemas kat blog nih?dan tak perlu?
4. ok x kalau ada letak lagu dalam blog?

sekian..soalan yang tiba-tiba je rasa nak tahu ;)
k..korang..kita saling kenal dan terjah blog masing-masing ok..
  
heal with cures..;)

6 comments:

mas saari said...

singgah dari segmen deco-deco beng beng booongg!

blog dah cun, tapi komen ni kalau buat popup window lagi ok dan buang word verification ni..

aCik Anie said...

cun sudah... singgah sini plak
http://alamakkkanie.blogspot.com/

mohd ridwan said...

Simple..tapi smart and stylo!!!

*cik cilipadi_hafizah* said...

mas saari~
tpi, cemane nak buat popup window tu ye?
aye tgh usahakan,..sebb mmg agk leceh nak scroll post blik..thanks.

*cik cilipadi_hafizah* said...

mohd ridwan~
thanks. nnt singgah sne!

*cik cilipadi_hafizah* said...

cik anie~
thanks. singgah2 la lagi yer..